Vi är din AutoExperten bilverkstad i Vallentuna

Autoexpertens försäkringar

Problem längs vägen? Oroa dig inte. Autoexpertens försäkringar tar dig vidare på resan.

Pst! Du vet väl att 12 månaders fri Assistansförsäkring ingår vid service hos oss? Dygnet runt. Året runt. Skulle du få stopp eller punktering på bilen får du om möjligt assistans på plats. Annars bärgas ditt fordon direkt till vår verkstad.

 

Rätt service för rätt bil

Vi på Bergmans Bilateljé servar bilar på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner.

Vi följer alltid biltillverkarens serviceschema och använder bara delar och vätskor vi vet håller originalkvalitet eller bättre. Därför påverkas inte nybilsgarantin på nyare bilar som servas av oss. En stämpel i serviceboken är en självklarhet.

 

Känner du dig stressad när bilen börjar varna dig för att det är dags för service?

Den där sprickan på vindrutan blir bara större och större? Dags för besiktning? Nya däck? Den där tvätten som aldrig blir av? Oroa dig inte, boka en tid hos oss.


Vi är en auktoriserad Autoexperten verkstad med allt vad det innebär.

För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du lämnar din bil till oss på Bergmans Bilateljé. Vi vill ge din bil en så lång livslängd som möjligt och därför är service och reparationer, i rätt tid, viktigt för att förebygga skador och underhålla bilens vitala funktioner. Vi hjälper dig med service oavsett vilket bilmärke du har och typ av drivmedel – bensin, biogas, diesel, el, etanol eller hybrid.

 

Boka en service!